Categorie: Projecten

Gevelbekleding Keralit

Bij dit huis is de oude gevelbekleding verwijderd en daarvoor in de plaats is de gevel bekleed met Keralit. De reden voor deze opdracht was het onderhoudsvriendelijk maken van de woning.

Schuur bouwen

Bij een nieuw huis, hoort een nieuwe schuur. Nu is er weer volop ruimte voor allerlei projecten.  We hebben de schuur zelf gebouwd. Er kwam van alles bij kijken: bomen en struiken rooien, grond afgraven, fundering storten, houten framewerk bouwen, dakconstructie maken, dakplaten plaatsen en afwerken met hout (Zweedse potdekselplanken). Ten slotte een roldeur erin […]

Zweedse woning

Deze Zweedse woning grondig gereinigd en op nieuw in de verf gezet. 

Wc renovatie

In deze woning hebben we de toiletruimte gerenoveerd. We hebben nieuwe tegels op wand en vloer geplaatst. Daarna hebben we een duoblok wc pot geplaatst. Hier is voor gekozen omdat de ruimte erg klein was.

Katten Volière

Bij deze klant een grote katten volière achter het huis gebouwd. Dit was een bijzonder leuk project om uit te voeren. We hebben de volière gebouwd met hardhouten palen en gegalvaniseerde vlechtmatten. Er is gekozen voor dit materiaal omdat het mooi en duurzaam is. De klant en de katten zijn erg tevreden met het eindresultaat!

Keralit gevelbekleding

We hebben dit huis vanaf de buitenkant volledig geïsoleerd en vervolgens afgewerkt met Keralit. Het isoleren hebben we gedaan met Kingspan isolatieplaten waar vervolgens latten over heen zijn gemaakt. Hier is de Keralit gevelbekleding op bevestigd. Het resultaat mag er wezen en de energiekosten van dit huis zijn behoorlijk gedaald!

Schilderen praktijkruimte Stadskanaal

Het doel van dit project was om het kantoor op te frissen en nieuwe kleuren aan te brengen. Het was een leuke klus om samen met de opdrachtgever nieuwe kleuren uit te zoeken welke goed bij hun bedrijf passen. Hier zijn we goed in geslaagd. Vervolgens begonnen te schilderen vanaf de voordeur de hal dan […]