Harry

Wie en wat is BTZ?

BTZ is ontstaan vanuit een idee van Harry Bakker. Harry is een ervaren vakman met oog voor detail en richt zich op allerlei werkzaamheden in en om het huis. BTZ staat voor Betere materialen, Transparantie en Zekerheid. Met een flinke dosis Groninger nuchterheid en humor gaat hij te werk, en renoveert en onderhoudt hij ook uw huis.

Een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op!

Geschiedenis; hoe het allemaal begon

De “Ambachtsschool” stond ooit voor degelijk- no nonsens -ambachtelijk onderwijs, waarbij de leerlingen breed in aanraking kwamen met het vele dat er op het gebied van techniek – ambacht en handvaardigheid te beleven viel.

Harry Bakker van BTZ doorliep die degelijke leerschool, richtte zich daarbij aanvankelijk op houtbewerking en wat later op de elektrokant. Hij had de handigheid vermoedelijk ook al in zijn genen want een grootvader runde een timmerbedrijf. Maar ook al heb je nog zulke vaardige genen – handig wordt een mens niet geboren en ook een ambachtsschool zal je niet alles kunnen leren. Anders gezegd: “Het kwam Harry niet allemaal aanwaaien.”

Hij leerde de meeste werkzaamheden onder de knie te krijgen door ze doodgewoon aan te pakken – te doen – door de uitdaging aan te gaan. En dat is iets dat hij nog steeds doet. Dat lukt hem door bij te leren – door de dingen te onderzoeken. Door kennis te nemen van nieuwe materialen (want die markt is constant in beweging) en door ontwikkelingen te volgen en zodoende bij te blijven, of vooraan te staan.